VII. Mogyi Triatlon 2012

BAJA, 2012. június 23-24.

A résztvevők részére (klikk a linkre): nevezés | versenykiírás | pálya| program | szállás 
ifjúsági csapat Európa-bajnokság válogató verseny

ELŐNEVEZETTEK LISTÁJA

A rendezők részére: Mogyi verseny 2012 segítői lista

Triatlonversenyt rendeznek Baján

Hazai versenyző fogja megnyerni a Sugovica-parti triatlonverseny elitfutamát? A férfiaknál ismét Faldum Gábor ér elsőként célba? Bajai Péter megelőzi Faldum Gábort? Nem bajai triatlonista fogja nyerni a férfiak versenyét? A nőknél a szülés után visszatérő Koch Renáta vagy valamelyik ifjabb vetélytársa fog diadalmaskodni? Kérdések bőven vannak, nemsokára pedig válaszok is lesznek, ugyanis ismét triatlonverseny lesz Baján.

Június 23-án és 24-én a Sugovica-parti város ad otthont a hetedik Mogyi Triatlon versenynek: az első napon a Triatlon Tour sprint futamait rendezik, a második napon pedig előbb az amatőr, újonc, kezdő, gyermek és serdülő korcsoportok versenyei, majd az elit férfi és női kieséses futamok zajlanak a bajai belvárosban, végül pedig a népszerű Én-Te-Ő váltó zárja a Sugovica-parti triatlon hétvégét.

A triatlonhétvége első napján, szombat délután 3 órától este 8-ig, míg a második napon, vasárnap reggel 9 órától délután 16-ig lehet szurkolni a versenyzőknek. Az úszás és a futás helyszíne változatlan, ám a kerékpáros pálya némileg változott. A versenyzőknek érdemes megtekinteniük a pályarajzot és a verseny előtt bejárniuk a pályát.

Mint mindig, a bajai verseny rendezőinek az a céljuk, hogy a városba látogató sportolók, edzők, sportvezetők és szurkolók egy kellemes és élményekben gazdag hétvégét töltsenek el a vizek és az ízek városában, a halászlé fővárosában, Baján!

Az VII. Mogyi Triatlon Tour szervezői jó versenyre, nagy csatákra számítanak a Triatlon Tour ranglistaversenyen és az elit kieséses futamokon. Az előző években is sok résztvevője volt a bajai triatlon viadalnak, ezért nem meglepő, ha idén is sok versenyzőre és nézőre számítanak a rendezők. A bajai versenypálya az ország legjobb és legszebb triatlon versenyhelyszínei közé tartozik, és ezért a versenyzők szívesen jönnek a csodálatos adottságokkal rendelkező Sugovica-parti városba.

A triatlonverseny szervezői kérik a bajaiakat, hogy a június 23-24-i hétvégén látogassanak ki a Halászpartra, a belvárosba, valamint a Petőfi-szigetre és szurkoljanak a bajai triatlonistáknak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..