Útvonal – Mogyi Triatlon verseny 2014

versenykiírás | program | nevezés | útvonal | szállás | kapcsolat
depó, versenyközpont és WC

1. nap – 2014. június 21. (szombat)
Úszás:
a Halászpart melletti Sugovica-öbölben.
Kerékpározás: Halászpart – Bajcsy-Zsilinszky u. – Árpád tér – Petőfi-híd – Március 15. sétány – Május 1. sétány – fordító az egykori Sugovica Hotelnél – Május 1. sétány – Petőfi-híd – Árpád tér – Bajcsy-Zsilinszky u. – Miklós u. – Táncsics M. u. – Bartók B. u. – Széchenyi I. u. – Déri F. sétány – Arany J. u. – Türr I. u. – Táncsics M. u. – Miklós u. – Bajcsy-Zsilinszky u. – Halászpart.
Futás: Halászpart – Bajcsy-Zsilinszky u. a főiskoláig – fordító: ahol szükséges – Sugovica-töltés (oda a Bajcsy-Zsilinszky utca járdáján, vissza a töltésen, cél a töltésen).

2. nap – 2014. június 22. (vasárnap)
Úszás:
a Halászpart melletti Sugovica-öbölben.
Kerékpározás: Halászpart – Bajcsy-Zsilinszky u. – Árpád tér – Petőfi-sziget – Árpád tér – Bajcsy-Zsilinszky u. – Halászpart.
Futás: Halászpart – Bajcsy-Zsilinszky u. a főiskoláig – fordító: ahol szükséges – Sugovica-töltés (oda a Bajcsy-Zsilinszky utca járdáján, vissza a töltésen, cél a töltésen).

Depó helyszíne: Halászpart (csak egy depó van).

FIGYELEM! VÁLTOZÁS! A kerékpáros pálya és a futópálya is változott az előző években megszokotthoz képest.

– Kerékpáros pálya:
A kisebb távok esetében változatlan maradt, ám a hosszabb távoknál változott. A depóból való kijövetel után – a korábbi évekhez hasonlóan – irány a Petőfi-híd és fordító az egykori Sugovica Hotelnél a Petőfi-szigeten, majd visszafelé át a hídon és – INNENTŐL VAN VÁLTOZÁS – nem kell jobbra kanyarodni a macskaköves főtér felé, hanem balra kell kanyarodni és menni a depó irányába, el a Halászpart előtt, jobbra a Miklós utcába, előre a szerb templomig, ott jobbra a Táncsics utcába, előre a Bartók B. utcán a vízügyi igazgatóság felé, balra a Széchenyi utcába, a lámpáknál balra a Déri F. sétányra, előre a Jelky térig, balra a Türr I. utcába, onnan egyenesen a Táncsics M. utcáig, jobbkanyar és előre a szerb templom előtt, közvetlenül a templom végénél balra a Miklós utcába, előre a Bajcsy-Zsilinszky utcáig, majd balra Halászpart irányába. (Itt vége a körnek: az újabb kört kezdők mennek tovább előre a Petőfi-híd felé, míg aki teljesítette a távját, jobbra tart a depóba).

– Futópálya (mindegyik korcsoport részére):
Eddig úgy volt, hogy kifutottak a versenyzők a depóból, majd felmentek a töltésre az emlékműnél. Most az a változás, hogy az emlékműnél nem mennek fel a töltésre, hanem a járdán futnak (Bajcsy-Zsilinszky u.) majdnem a főiskoláig, ott pedig irány balra a töltés felé; fordító a korcsoportok távjainak megfelelően, majd futás vissza a cél felé a töltésen (ott, ahol kifelé futottak az előző években). A több kört teljesítők számára a cél előtti háznál van a fordító, közvetlenül a ház előtt lefutnak a töltésről, majd balra befordulnak a Bajcsy utca járdájára. A célba tartók tovább futnak egyenesen a töltésen a célkapuig. Figyelem! A cél nem az eddig megszokott helyen (a sétányon) van, hanem a töltésen.

Úszás:

Kerékpározás – szombat:

Kerékpározás – vasárnap:

Futás:

Az 1,5 km-es kör: serdülőknek 2 kör, a szuper sprint futamon 1 kör.
Mogyi-Triatlon-1.5km-es-kor-jpg

Sprint táv futópálya:
Mogyi-Triatlon-Sprint-tav-futopalya-jpg