Technikai információk

III. Mogyi Triatlon 2007 – főoldal
Verseny adatok | Versenyprogram | Technikai információk | Egyéb tudnivalók

III. MOGYI TRIATLON BAJA 2007
Triatlon Váltó OB, Baja, 2007. június 16.

Nevezés: CSAK ELŐNEVEZÉST FOGADUNK EL!
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2007. JÚNIUS 9.!

Nevezési díj befizetésének módjai:
– átutalással az alábbi bankszámlára K&H: 10402513-25117048-00000000
– rózsaszín csekken a Mogyi SE Baja, Völgy u. 1/4. címre
A nevezési díj befizetési határideje 2007. június 9.!

A nevezési díjról a befizetési bizonylatot kérjük elküldeni a nevezési lappal! A nevezési lapra olvashatóan fel kell tüntetni a korcsoportot, az egyesület nevét, a csapat tagjait, születési évüket és az érvényes licenc számát. Továbbá azt a telefonszámot, amin kapcsolatba lehet lépni az egyesület vezetőjével, vagy a csapat képviselőjével.

Váltó: Három, azonos nemű versenyző alkot egy váltót. Az OB-futamokon csak egy váltóban indulhat a versenyző. Egy egyesületből több csapat is nevezhető. A váltó esetében a következő korcsoportok felfelé nevezése lehetséges: újonc-gyermekbe, gyermek-serdülőbe, serdülő-ifibe, ifi-juniorba, junior-felnőttbe egy fő. Kivétel a felnőtt korcsoport, ahová egy junior, illetve egy szenior, vagy egy veterán korcsoportú versenyző is nevezhető. Valamennyi váltó a nevezésnél leadott váltási sorrend szerint köteles használni rajtszámát.

Úszás: Az úszás szabadtéri vízben, a Sugovicában kerül lebonyolításra. Kizárólag megfelelő úszó-tudással rendelkezők indulhatnak.
Kerékpározás: A váltó OB-n Baja belvárosában és a Petőfi-szigeten lesz, egyéni futamoknál a Szentháromság téren keresztül a város utcáin, zárt útvonalon, biztosítás mellett, aszfalt- és helyenként macskaköves burkolaton (kis szintkülönbséggel). A bolyozás megengedett.
Depó: A zártrendszerű depóban a kerékpárokat és más sportfelszerelést csak rajtszámviseléssel lehet elhelyezni.
Futás: A Halászparttól a Sugovica-töltésen a Türr István-kilátó irányába, vissza a Sugovica sétányon a Halászpartra. A cél a Halászparton van. A szintkülönbség nem jelentős.
Frissítők: A kerékpáros depónál, valamennyi táv fordítójánál és a futásnál körülbelül 1 km-enként kerül elhelyezésre.
Chip: Triatlon Tour versenyszámaiban chipes időmérés lesz. A versenyzők kötelesek a chipet a verseny alatt viselni. A chipet a verseny után a célterületen le kell adni, a kerékpárt a depóból csak a chip leadása után lehet kivinni. Az elvesztett chip órát a versenyző köteles megtéríteni.

III. Mogyi Triatlon 2007 – főoldal
Verseny adatok | Versenyprogram | Technikai információk | Egyéb tudnivalók

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..