III. Mogyi Triatlon 2007

III. Mogyi Triatlon 2007 – főoldal
Verseny adatok | Versenyprogram | Technikai információk | Egyéb tudnivalók

Tisztelt Magyar Triatlon Szövetség!
Tisztelt versenyzők, edzők, sportvezetők, támogatók, sportbarátok!

A triatlon visszatér Bajára! Mint ismeretes, nyolcévnyi szünet ismét lesz triatlonverseny a Sugovica-parti városban. 2007. június 16-17-én Baja ad otthont a triatlon váltó országos bajnokságnak és a Triatlon Tour harmadik versenyének. A bajai viadal a juniorok számára válogató lesz a dániai triatlon Európa-bajnokságra. Mellékelten küldjük a bajai Triatlon Tour (III. Mogyi Triatlon) versenykiírását, a versennyel kapcsolatos további információk a Mogyi SE Baja honlapján olvashatók: www.mogyitriatlon.bacskaisport.hu

A mogyis honlapon megpróbálunk minél több és részletesebb információval szolgálni a bajai versennyel kapcsolatban. Amennyiben az ott fellelhető anyagokon kívül további információkra van szükségetek a versenyről vagy Bajáról, kérjük, írjatok a mikibacsi@bacskaisport vagy az info@bacskaisport e-mail címre. Ígérjük, hogy – lehetőség szerint – mihamarabb válaszolunk, és adott esetben megpróbálunk segíteni. A bajai Triatlon Tour rendezőinek ugyanis az a kifejezett célja, hogy a június közepén városunkba látogató sportolók, edzők, sportvezetők és szurkolók egy kellemes és élményekben gazdag hétvégét töltsenek el a vizek és az ízek városában, a halászlé fővárosában, Baján!

Mivel versenyrendezés terén közel egy évtizednyi a „lemaradásunk”, türelmet és jószándékú segítséget is kérünk tőletek. Tanulni nem szégyen, sőt kifejezetten hasznos dolog. Mi legjobb tudásunk szerint próbáljuk megrendezni a versenyt, de ahhoz, hogy a június közepi bajai hétvége a triatlon ünnepe legyen, a ti segítségetekre is számítunk.

Szeretettel várjuk a triatlon barátait Bajára!

III. Mogyi Triatlon 2007 – főoldal
Verseny adatok | Versenyprogram | Technikai információk | Egyéb tudnivalók

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..