XXVII. Tisza Triatlon Klubcsapat Ob és országos ranglista verseny, 2018.05.19-20.

Az idei versenyszezon első triatlonversenyén, a méltán híres Tisza Triatlonon járt a Mogyi SE apraja-nagyja, gyermek korosztálytól egészen a szeniorig. Kezdve a pénteki indulással, majd a vasárnap éjféli hazaérkezéssel bezárólag a triatlon jegyében telt az egész hétvége.

Szombaton a klubcsapatok versengése folyt, ahol a különböző korosztályokban csapat időfutam jelleggel, együtt kellett teljesíteni a távokat. Itt a legfiatalabbjaink kiválóan felvették a versenyt az idősebb indulókat is felvonultató ellenfelekkel, két csapatunk is az első tízben végzett. Végre szenior csapattal is rajthoz álltunk, akik szintén a mezőny első felében értek célba. A nap legnagyobb eredményét a férfi felnőtt csapat szolgáltatta. A Bajai Péter, Barta Balázs, Flander Márton, Kollár Erik, Veréb Dávid összetételű csapat országos bajnoki címet szerzett!
A második napra maradt az egyéni országos ranglista verseny, ahol mindenki igyekezett a korosztályában a lehető legjobban helytállni a rekord létszámú mezőnyben. Ez olyan jól sikerült, hogy többször is alkalmunk nyílt hangos üdvrivalgásban kitörni csapattársunk pódiumra szólítását követően. Flander Márton első, Czigány Bánk, Veréb Dávid és Lenti Zsolt második, Kollár Blanka hatodik lett kategóriájában. Az egész hétvégéről elmondható, hogy rendkívül jó hangulatban telt, és mindenki jól érezte magát. A versenyzés és szurkolás közötti szünetekbe pedig sikerrel ütemeztük be az óriáscsúszdát, hullámmedencét, és termálfürdőt.
Gratulálunk minden résztvevőnek, köszönjük a segítséget minden segítőnek, és bízunk a hasonló folytatásban a hétvégén, Fonyódon!

XXVII. Tisza Triatlon Klubcsapat Ob és országos ranglista verseny, 2018.05.19-20.Az idei versenyszezon első…

Közzétette: Mogyi SE – 2018. május 28., hétfő