Kinek így, kinek úgy

20151015-klub-sajat-felvetele

A Komló Kupán szerepeltek a hétvégén a bajai ökölvívók. A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE sportolói közül ketten léptek ringbe a bányászvárosban rendezett tornán. A mérleg felemás eredményt mutat.

Ezeken a felvételeken Schütz Kevin küzd ellenfelével a komlói tornán. A bajai versenyzőnek ez pályafutása második mérkőzése volt, az elsőt korábban elveszítette. Így ezúttal az első diadal volt a tét, amit sikerült is bezsebelnie Gálos Tamás tanítványának. Kevin az első pillanattól kezdve agresszívan lépett fel vetélytársával szemben, ami pályafutása első győzelméhez vezetett.

Schütz Kevin Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE
„Nagyon felkészültem ugye, mert kellett, mert készültem a magyar bajnokságra is, csak ott kikaptam, mert letáncolt. És hát felkészültem.”

A másik bajai induló a 72 kg-os Farkas Barnabás volt, aki ezúttal vereséget szenvedett. A tanítványok teljesítményét a torna után Gálos Tamás értékelte.

Gálos Tamás vezetőedző, Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE
„Ugye öt emberrel indultunk, két ember tudott ebből bokszolni. Farkas Barnabás sajnos kikapott. Viszont Schütz Kevin nem is akárkinek a tanítványát, Aladics Gyulának, nehézsúlyú, híres ökölvívónak a tanítványát verte meg. Nagyon jól bokszolt, ő egy első éves serdülő, szerintem ha jól fog melózni, és úgy áll a dolgokhoz, akkor belőle is lehet a későbbiekben valami jó bokszoló.”

A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE számára most a hétvégi, bajai torna a legfontosabb. Szombaton délután a kiscsávolyi iskola sportcsarnokában több mint tíz egyesület sportolói lépnek szorítóba a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Bajai TV

Forrás: www.bajaisport.hu